Ön érvénytelen alvázszámot adott meg.

Lehetséges hibák:

  1. elírás a sorozatban
  2. nem létező alvázszámot autóra kapott ajánlatot
  3. hibás alvázszámot kapott az eladótól

Ne feledje: mielőtt beírná a VIN-t, ellenőrizze újra a dokumentumokból is.

Zárja be ezt az üzenetet
[X]
megjegyzés
riport
Ingyenes lekérdezés
Kérjük adja meg a helyes 17 jegyű alvázszámot.
[X]Alvázszám ( angol: VIN) - a járművek azonosítási jele. Ez az egyedi 17-jegyű sorozatjel számos szabványos információt hordoz. Bármely jármű alvázszámát kérdezi az autoDNA rendszerében, megtudhatja, hogy lopott-e a kocsi, volt-e korábbi bejelentett sérülése, van-e gyári hibája, javítása. Mindezeken túl megkapja az autó teljes "gyári" felszereltségi listáját.
[X]Az autoDNA Riport pontos betekintést adhat arra, hogy mi is történt azzal az autóval amit meg szeretnék vásárolni. Elég csak az autó alvázszámát megtudni és Ön egy szerény összegért mindent megtudhat a kocsiról. Akár a legfontosabbakat is: körözik-e a járművet, vagy korábban nem volt-e összetörve.
[X]

Az alvázszámnak a jármű karosszéria elválaszthatatlan részének kell lennie. Célszerűen kívülről(is) olvasható, gyakran a műszerfal vezető előtti részén, a szélvédőn "keresztül"látható. Gyártótól függően a karosszériában máshol is megtaláljuk, feltüntetik a jármű szerviz könyvében, egyéb dokumentációban, biztosítási kötvényében, vagy a forgalomba helyezési okmányában is. Az alvázszám elhelyezkedéséről a járművet/típust kedvelő fórumokon, vagy márkaszervizekben műszaki vizsgabázisokon is érdeklődhetünk.